fbpx

ELITE & PREMIUM NS

Пациентите вече няма нужда да страдат, за да останат във форма.

Любопитни ли сте да научите как да увеличите удовлетвореността на пациентите си и рентабилността на клиниката с ELITE NS?

Какво са ELITE NS и PREMIUM NS

ELITE NS и PREMIUM NS може да ви помогне да отговорите на това търсене на пазара, като ви предостави НЕИНВАЗИВНА, безболезнена, безопасна опция за лечение без увреждане на тъканите и без време за възстановяване!

Апаратите са идеалното решение на INDIBA® за клиники, които лекуват големи части от тялото или които имат голямо търсене на процедури за контуриране на тялото и целулит. Осигурява невероятни резултати при естетични лечения, като келоиди, които изискват висока температура.

INDIBA NS процедури за тяло

Предимства на продукта

Лечението с ELITE NS и PREMIUM NS НЕ УВРЕЖДА, а регенерира тъканта и осигурява следните ползи за вашите пациенти:

 • Без болка
 • Неаблативен
 • Неинвазивен
 • Без престой
 • Резултати видими още от първата сесия

Тенология

INDIBA® Deep Care използва монополярна радиочестота при специфична честота от 448 kHz. Изследванията показват, че стабилната честота от 448 kHz ви позволява да постигнете три различни лечебни ефекта заедно със свързаните с тях резултати:

Хиперактивация

Разгражда мазнини/мастни натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсините, повишава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген.

Васкуларизация

Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.  

Биостимулация

Активира клетъчния метаболизъм, засилва кръвообращението и активира фибробластите. Възможността за работа в субтермия, използвайки само електрическия ефект, прави Elite NS наистина универсален уред.

Контуриране на тялото

3 сесии

Стягане на клепачи преди Стягане на клепачи след

Изгаряне

3 сесии

Подмладяване на лице преди Подмладяване на лице след

Контуриране на тялото

3 сесии

Стягане на клепачи преди Стягане на клепачи след

Изгаряне

3 сесии

Подмладяване на лице преди Подмладяване на лице след

Аксесоари

SAMSON - Hair Experience

Уникалната комбинация от аксесоари за третиране на коса и ресурси за обучение, включени в този пакет, създава най-доброто целево лечение за по-управляема и забележима коса.

Масажори

Масажорът е чудесен инструмент с размер от 65 мм за третиране на големи телесни зони (целулит, мастни натрупвания). Малкия вапиант от 35 мм е идеален за лицеви процедури и малки телесни зони.

Скулптуриращи Електроди

Пакет от три нови електрода с аксесоари и протоколи, които ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати при най-търсените процедури.

Премиум електроди

Този пакет предлага нови възможности да третирате целенасочено специфични и труднодостъпни зони.

SOPHIA - Gyno Experience

Комплектът от аксесоари и ресурси за обучение, включени в този пакет, ще ви позволи да извършвате безболезнено, ефективно гинекологично лечение, за да подобрите интимното здраве и красота на вашите пациенти.

Пакет за естетична гинекология

Специфичен комплект от аксесоари и козметика за максимални резултати за различни процедури за коса.

PLUMA (интракавитарна дръжка) и електроди за еднократна употреба

Нова дръжка със система за контрол на температурата и еднократни капацитивни електроди.


CAP или RES надлъжни електроди

Капацитивни или резистивни надлъжни електроди за вътрешно гинекологично лечение. Адаптиран за нуждите на гинекологичния пазар и предназначен за лечение на гениталната област (вътрешно и външно)

Транспортен Куфар

Нашият внимателно проектиран транспортен куфар ще улесни и защити устройството, аксесоарите и кремовете при транспортиране.Proionic® Антицелулитен крем

Без парабени, специално създаден за антицелулитни процедури.

Proionic® Крем за грижа

Без парабени с леко киселинно pH; помага за увеличаване на електрическата проводимост, улеснява доброто плъзгане и подобрява резултатите.

Proionic® Кремове за лице

Пет нови проводими крема за лице, обогатени с активни съставки за мазна кожа, чувствителна кожа, проблемна кожа, кожа с пигментации или зряла кожа.

Proionic® Стерилен крем

Специализиран крем Proionic® за всички следоперативни и следагресивни лечения, при които стерилитетът е задължителен.


Proionic® Интимен крем

Нашият крем за еднократна употреба е специално разработен от INDIBA® за гинекологично лечение.

Колона

Нашата колона е идеалният аксесоар за преместване на вашето устройство в ежедневната ви практика. Също така включва място за съхранение на електроди и нагревател на плочата.

Противопоказания

 • Използване на пейсмейкъри или други електронни импланти.
 • Бременност
 • тромбофлебит

Предпазни мерки

 • Онкологичен пациент:
  • Излекуван пациент. Може да се лекува.
  • Активен тумор. Избягвайте туморни и регионални ганглии.
  • По време на онкологично лечение. Обърнете се към онколог.
 • Инфекции: не третирайте засегнатата област.
 • Антикоагуланти: попитайте лекуващия лекар.
 • Лечение при педиатрична популация: Посъветвайте се с отговорния педиатър, като имате разрешение, приложете по-малко изходна мощност, обърнете специално внимание на промените в цвета на кожата и палпацията на кожата от терапевта, за да контролирате локалната топлина.
 • Нарушена когнитивна способност. Приложете по-малко изходна мощност, обърнете специално внимание на промените в цвета на кожата и палпацията на кожата от терапевта, за да контролирате локалната топлина.
 • Нарушено усещане: Приложете по-малко изходна мощност, обърнете специално внимание на промените в цвета на кожата и палпацията на кожата от терапевта, за да контролирате локалната топлина.
 • Рани и изгаряния: Работи се при асептични условия и при субтермален режим.

Странични ефекти

След лечението е нормално пациентите да усещат топло усещане в зоната на лечение. Пациентът може също така да забележи някакъв временен дискомфорт в тази област. Рядко прилагането на INDIBA® PROIONIC® кремове може да причини леко дразнене на кожата.

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.