fbpx

INDIBA DEEP CARE

INDIBA® се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA

INDIBA®  се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA REVERSO

Обратно стареене на кожата. Reverso е фракционно радиочестотно устройство, предлагащо високоефективна, терапия съобразена с нуждите на пациента.

INDIBA NS

С ELITE и Premium NS пациентите не е нужно да страдат повече за да останат във форма. Уредите предлагат безопасно, безболезнено е неаблативно лечение.

INDIBA RNG

RGN Най-доброто решение INDIBA® Deep Care за гинекологично лечение. RGN предлага безопасно, безболезнено, неаблативно лечение.

Терапии

АНТИ-AGE

КОНТУРИРАНЕ И СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

ПРЕД И СЛЕД ОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ

ЦЕЛУЛИТ

ТЕРАПИИ ЗА КОСА

ЕСТЕТИЧНА ГИНЕКОЛОГИЯ

Свържете се с представител

За да научите повече за нашите устройства или да резервирате консултация, моля, свържете се с нас, като натиснете върху бутона по-долу и представител ще се свърже с Вас в най-кратък срок.

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.