fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

EDNA ONE

Същата изключителна технология, сега по-достъпна от всякога

EDNA PLUS

Качествата на стандартна EDNA, PLUS допълнителна мощност

EDNA PRO MAX

Най - мощният апарат за красота създаван от INDIBA някога.

ТЕХНОЛОГИЯ

INDIBA EDNA ONE, EDNA PLUS и EDNA PRO са устройства от ново поколение при радиочестотните апарати. Работата с тях води до видими резултати още след първата процедура. Имат широк диапазон от терапии, като контуриране на тялото, процедури против стареене, терапии за коса и подмладяване на лицето. 

Радиочестотната терапия и технологията Proionic, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта :

Биостимулация

Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите. 

Васкуларизация

Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.  

Хиперактивация

Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген. 

INDIBA EDNA

С широкия си спектър от разкрасителни и уелнес терапии INDIBA EDNA ONE, INDIBA PLUS и EDNA PRO MAX  са надежден парнтьор за това да предложите на своите клиенти безопасни, неинвазивни и ефективни процедури. 

Благодарение на усъвършенстваната технология Proionic и нейните 448 kHz, вие ще сте спокойни, че при правилна употреба ще постигнете резултати видими за клиента още след първата процедура.

За да сме сигурни, че радиочестотните ни апарати не са само устройства, а един работещ метод. Ние подпомагаме развитието и усъвършенстването на уменията ви чрез нашата тренировъчна програма. Тя ще ви превърне в едни квалифицирани професионалисти, които познават нашата технология и извличат максимума от нея.

Ние също така се стремим да сведем неизвестните пред клиентите ни до минимум, като предлагаме професионална серия от кремове и аксесоари, които да улеснят работата ви и да получите желаните резултати в най-кратки срокове.

Подмладяване на лицето

Помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.

Контуриране на тялото

Неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.

Процедури за коса

Увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона

Стягане на кожата

Клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.

Тонизиране

Комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.

Процедури против стареене

Омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Аксесоари

Електроди за лицево скулптуриране

Комплект от 3 резистивни електрода със свързващ кабел. Иновативни нови форми и размери, специално проектирани за прилагане с максимална ефективност, върху различни зони на лицето.

Електроди за скулптуриране на тялото

Комплект от 3 резистивни електрода, захващаща ръкохватка и свързващ кабел, с нови форми и размери, специално проектирани да се прилагат с максимална ефективност в различни области на тялото.

Скулптуриращи Електроди

Пакет от три нови електрода с аксесоари и протоколи, които ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати при най-търсените процедури.

Премиум електроди

Този пакет предлага нови възможности да третирате целенасочено специфични и труднодостъпни зони.

Масажори

Масажорът е чудесен инструмент с размер от 65 мм за третиране на големи телесни зони (целулит, мастни натрупвания). Малкия вапиант от 35 мм е идеален за лицеви процедури и малки телесни зони.

Комплект за коса
RAPUNZEL

Специфичен комплект от аксесоари и козметика за максимални резултати за различни процедури за коса.

Резервен комплект

Допълнителен комплект аксесоари предлага се само за EDNA ONE, EDNA PLUS и EDNA PRO MAX

INDIBA Количка

Количка е идеалният аксесоар за лесното преместване на вашето устройство в ежедневната ви практика.

Транспортен Калъф

Нашият внимателно проектиран транспортен калъф ще улесни и защити устройството, аксесоарите и кремовете при транспортиране.

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.