fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

ТЕХНОЛОГИЯ

INDIBA EDNA и EDNA PRO са устройства от ново поколение при радиочестотните апарати. Работата с тях води до видими резултати още след първата процедура. Имат широк диапазон от терапии, като контуриране на тялото, процедури против стареене, терапии за коса и подмладяване на лицето. 

Радиочестотната терапия и технологията Proionic, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта :

Биостимулация

Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите. 

Васкуларизация

Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.  

Хиперактивация

Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген. 

INDIBA EDNA

С широкия си спектър от разкрасителни и уелнес терапии INDIBA EDNA и EDNA Pro са надежден парнтьор за това да предложите на своите клиенти безопасни, неинвазивни и ефективни процедури. 

Благодарение на усъвършенстваната технология Proionic и нейните 448 kHz, вие ще сте спокойни, че при правилна употреба ще постигнете резултати видими за клиента още след първата процедура.

За да сме сигурни, че радиочестотните ни апарати не са само устройства, а един работещ метод. Ние подпомагаме развитието и усъвършенстването на уменията ви чрез нашата тренировъчна програма. Тя ще ви превърне в едни квалифицирани професионалисти, които познават нашата технология и извличат максимума от нея.

Ние също така се стремим да сведем неизвестните пред клиентите ни до минимум, като предлагаме професионална серия от кремове и аксесоари, които да улеснят работата ви и да получите желаните резултати в най-кратки срокове.

Подмладяване на лицето

Помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.

Контуриране на тялото

Неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.

Процедури за коса

Увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона

Стягане на кожата

Клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.

Тонизиране

Комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.

Процедури против стареене

Омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Аксесоари

Скулптуриращи Електроди

Пакет от три нови електрода с аксесоари и протоколи, които ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати при най-търсените процедури.

Масажори

Масажорът е чудесен инструмент с размер от 65 мм за третиране на големи телесни зони (целулит, мастни натрупвания). Малкия вапиант от 35 мм е идеален за лицеви процедури и малки телесни зони.

Транспортен Калъф

Нашият внимателно проектиран транспортен калъф ще улесни и защити устройството, аксесоарите и кремовете при транспортиране.

Резервен комплект

Допълнителен комплект аксесоари предлага се само за EDNA и EDNA PRO

Премиум електроди

Този пакет предлага нови възможности за лечение, за максимални резултати.

Комплект за коса

Специфичен комплект от аксесоари и козметика за максимални резултати за различни процедури за коса.

© Indiba Bulgaria

www.indiba.bg

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.