fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.
INDIBA ONA

ONA пренаписва правилата.

 • Ексфолира, почиства и премахва замърсяванията

 • Хидратира в дълбочина

 • Изсветлява и изравнява тена на кожата

 • Повишава мускулния тонус, спомагайки за подобряване на контура на лицето

 • Подобрява цялостния вид на кожата

Технология

Ние от INDIBA знаем, че иновациите и различните технологии са ключови за задоволяване на нуждите на нашите клиенти. В тази връзка ONA e проетиран да работи с различни технологии:

 • Химичен пилинг : Елиминира себума и кожните замърсявания, като същевременно осигурява активни състави против стареене чрез нашите ON решения.

 • Механичен пилинг : Отстранява и почиства замърсяванията чрез вакуум от 15 kPa до 80 kPa.

 • Електропорация + LED : Увеличава проникването на ONA Хидратиращ серум чрез временни пори в клетките, създадени от импулси с високо напрежение за кратко време.

 • Нискочестотна електротерапия : Модулирана ниска честота от 1 kHz допривасяща за контролирано движение на мускулите, с цел тонизиране на структурата на лицето
INDIBA ONA equipment
INDIBA ONA почистване

ЧИСТОТА !

Химичен + механичен пилинг

Специален серум, който циркулира с голяма мощност в нашия радиален накрайник, премахва черните точки и замърсяванията, без да уврежда кожата. Технологията спомага за:

 • Вакуумно почистване и ексфолиране.

 • Дълбоко почистване.

 • Ефективно проникване на разтвора.

ИНФУЗИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Увеличава и ускорява проникването на активните съставки на овлажняващия серум ONA до 5 mm дълбочина, поради временните канали, създадени от дестабилизиране на клетъчната мембрана, благодарение на импулси с високо напрежение.

При този процес биологичната структура и клетъчната функция не се увреждат или променят.

 • Син LED : Успокояващ ефект при склонност към мазна кожа.

 • Червен LED : Стимулира производството на колаген, със силен Anti – age ефект.

 • Лилав LED : Комибиниран ефект ( син + червен )
INDIBA ONA инфузия
INDIBA ONA Anti-age

ТРЕНИРОВКА !

АБСОЛЮТЕН ANTI-AGE ЕФЕКТ

Стимулира лицевата мускулатура, свивайки и отпускайки тъканта многократно, чрез нискочестотна електротерапия  и масаж.  Освен това намалява напрежението и подобрява доставката на хранителни вещества чрез увеличаване на локалното кръвообращение.

Серуми ON1, ON2 и ON3

 • ON1 : Серума e създаден от естествено извлечени алфа-хидрокси киселини (AHA) с естествен произход специално предназначени за ексфолиране, почистване и дълбока грижа за кожата.

 • ON2 : Формула, предназначена да пречиства и регенерира кожата от салицилова киселина (BHA), специално създадена срещу запушени пори и кожни несъвършенства. Идеален за Т-зоната.

 • ON3: Формула, специално разработена за възстановяване на бариерната функция, дълбоко овлажняване и озаряване на кожата, регенериращи пептиди и растителни екстракти с антиейдж ефект.
INDIBA ONA продукти
ONA третиране

ONA Хидратиращ Серум

Концентриран серум с мощен ефект против стареене, благодарение на съдържанието на овлажняващи и възстановяващи растителни екстракти, хиалуронова киселина със средно молекулно тегло и пептиди, които стимулират производството на колаген, които подсилват бариерната функция на кожата.

ONA Хидратиращ Серум е специално формулиран от INDIBA® с активни съставки от най-високо качество. Съставките му включват:

  • Хиалуронова киселина със средно молукулно тегло : Хиалуронова киселина със специфичен размер, която стимулира увредените и/или остарели епителни клетки, осигурявайки по-гладка, по-равномерна и по-мека кожа.

 

  • Бетаин : С успокояващи свойства, той укрепва кожната бариера, като повишава целостта и кохезията на клетките, намалява зачервяването и предпазва кожата при излагане на вредни вещества.

 

 • Пептиди против стареене : Малки ендогенни пептиди, получени от протеолизата на извънклетъчния матрикс, способни да регулират, възстановяват и регенерират увредена и/или остаряла кожаи
 

Аксесоари и консумативи

ON1 AHA

Специално създадена формула от комбинация от естествено извлечени алфа-хидрокси киселини (AHA) с успокояващи и регенериращи екстракти, специално предназначени за ексфолиране, почистване и дълбока грижа за кожата.

ON2 BHA

Формула подходяща за лечение на запушени пори и кожни несъвършенства. Идеален за Т-зоната. Пречиства и регенерира кожата с салицилова киселина (BHA), екстракт от върба и други успокояващи и регенериращи активни съставки.

ON3 Anti-aging Комплекс

Формула за дълбоко овлажняване и озаряване на кожата, благодарение на смес от хиалуронова киселина, регенериращи пептиди и растителни екстракти с анти-ейдж ефект. специално разработена за възстановяване на бариерната функция на кожата.

ONA Овлажняващ серум

Концентриран серум с мощен ефект против стареене, благодарение на съдържанието на овлажняващи и възстановяващи растителни екстракти, хиалуронова киселина със средно молекулно тегло и пептиди, които стимулират производството на колаген и подсилват бариерната функция на кожата.

ONA Защитен гел

Проводим гел, специално формулиран за максимизиране на ONA резултатите, безопасно и ефективно.

Връхчета за ръкохватка

Големи и малки накрайници за третиране за еднократна употреба, които отговарят на типа кожа и зоната, която ще се третира с разтвори ON1, ON2 и ON3.

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.