fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA PROIONIC® Крем за Тяло

INDIBA Proionic® крем за тяло е проектиран и съдържа точните съставки, за да гарантира високо ниво на плътност и вискозитет, осигурявайки необходимата проводимост при третиране на по - големи части от тялото.

INDIBA PROIONIC® Крем за Лице

Кремът за лице INDIBA има точното рН, както и по -лека и по -течна текстура. Тези качества допринасят за качествена и приятна терапия.

INDIBA PROIONIC® Антицелулитен крем

В допълнение към формулата на крема Proionic® за тяло, антицелулитният крем INDIBA Proionic® включва активни съставки, които проникват в кожата и подобряват резултатите от процедурите за контуриране на тялото и антицелулитните терапии.

INDIBA PROIONIC® Лосион за коса

Лосиона се използва като кондуктивен продукт, позволяващ електрическият импулс до достигне до кожата безопасно.

INDIBA PROIONIC® Комплекс за коса

Кочплекс витамини за домашна грижа. Засилва и подобрява ефекта от терапиите. Предназначен за използване от крайните клиенти.

Персонализирани кремове за лице INDIBA Proionic®:

В гамата от кремове за лице INDIBA Proionic® са включени активни съставки, които проникват в кожата и постигат резултати според нуждите на клиента.

INDIBA Proionic® Лек крем

Подържа нормалното pH и балансира кожата. Идеален за кожи предразположени към акне и себореен дерматит.

INDIBA Proionic® За чувствителна кожа

За чувствителна и атопична кожа. Успокоява кожата и облекчава дискомфорта.

INDIBA Proionic® Канабидиолен крем

Съдържа пречистен CBD за успокояване и подхранване на кожата, насърчаване на регенерацията и облекчаване на дискомфорта.

INDIBA Proionic® Избелващ крем

Съдържа съставки, които помагат за изравняване на тона на кожата и пигментациите. Може да се нанася върху цяла кожа, а не само върху пигментните петна.

INDIBA Proionic® Anti-age крем

Предназначен за зряла кожа. Подобрява текстурата, хидратацията и еластичността

Трябват ли ми кремове и аксесоари ?

Единственият консуматив, който ви е нужен при работа с апарата са контактните кремове / за лице, тяло и коса /, разработени от INDIBA. Те са pH неутрални, изчистени от парабени и създадени специално, за да подобрят електрическата проводимост и да подсилят резултата от радиочестотната процедура с INDIBA.

Ще ги получа ли с апарата ?

Всеки апарат от сериите INDIBA EDNA, ЕDNA Plus и EDNA PRO MAX, пристига с пакет контактни кремове както и пълен комплекти Капацитивни и Резистивни електроди, гарантиращи патентованият Proionic ефект.

Задължителни ли са за по-добри резултати ?

В стремежа си да ви помогне да откроите своя бизнес от останалите, предлагащи стандартни процедури, INDIBA обогати своето портфолио с цели 5 нови Proionic крема. Те са създадени специално, за да осигурите на своите клиенти персонализиран подход при неинвазивните процедури за лице:

  • Лек крем за лице за кожи със засилена себумна секреция;
  • Крем за чувствителна кожа;
  • Канабидиолов крем;
  • Крем за превенции и срещу пигментации;
  • Крем, насочен срещу процеса на стареене.

Всеки един от новите контактни кремове съдържа активни съставки, насочени срещу конкретни проблеми и засилва ефекта от INDIBA терапиите.

Къде мога да ги намеря ?

За детайлна информация, можете да се свържете с нас в посочените на сайта ни контакти.

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.