fbpx

Забележителен ход и отличителен белег за растежа и развитието на INDIBA Group.

В края на септемрви 2022-ра година, INDIBA придоби Intelis Instruments Ltd –  израелска компания, специализирана в проектирането и разработването на най-съвременните технологии в естетичната медицина. Компанията се смята за един от основните лидери в сферата на иновациите в индустрията. Ръководителния екип на Intelis Instruments Ltd се състои от опитни експерти, които за повече от 20 години, са проектирали и разработили много от водещите естетични устройства на пазара.

Главният изпълнителен директор на компанията – Ремко Шмиц, споделя:

„Това придобиване е вълнуващ ход за INDIBA и се надявам, че ще донесе страхотни нововъдения и добавена стойност на нашата компания. Развълнуван съм да приветствам Intelis Instruments Limited в екипа ни.“

Главна цел за тази стъпка е непрестанния стремеж на компанията да разширява и подобрява своя отдел за “Научноизследователска и развойна дейност” – с допълнителни възможности, които ще позволят на INDIBA да произвежда още по-изключителни, водещи устройства и лечения в индустрията.

Нямаме търпение да видим какво ще донесе тази „допинг инжекция” от опит и иновации, в света на продуктите ни.

На 15-ти ноември, 2022 година, Индиба обяви още вълнуващи новини, като приветства италианската компания за лазерни устройства K-Laser в своя екип.

K-Laser, със седалище в Тревизо, Италия, проектира, произвежда и разпространява специализирано оборудване и професионални лазерни устройства за медицинския и ветеринарния сектор. Компанията има над 20 години опит в областта на електромедицината. Последователната, съвместна работа на K-Laser с изтъкнати консултанти и университети от целия свят, довежда до разработването и създаването  на най-развитите лазерни технологии на пазара.

Двете компании, заедно ще съберат уникален екип от инженери и учени, за да разработят съвместно нови технологии, разширявайки продуктовото портфолио и медицинските изследвания на INDIBA.

Новите продукти в семейството ни : 

След всички тези новини в корпоративния свят е съвсем нормално да ви споделим и за новите продукти, в гамата на компанията. Абонирайте се за нашия нюслетър, защото съвсем скоро  ще ви запознаем с всеки един от тях.

Поздрави,

Димитър Джеранов

Официален дистрибутор

© Indiba Bulgaria

www.indiba.bg