fbpx

Росица микова: С INDIBA Deep Beauty се постигат впечатляващи резултати

Бутик за красота Face Off е изискано кътче в Стара Загора, където всеки клиент ще се потопи в блясъка на френската изтънченост и ще се почувства наистина специален благодарение на персонализираните терапии със селективната козметика Biologique Recherche и процедурите с иновативния апарат от най-висок клас INDIBA Deep Beauty. Собственик на това прекрасно бижу е Росица Микова, която непрекъснато се стреми да обогатява познанията си и винаги е в търсене на ексклузивни високоефективни терапии за младост и красота, с които да гарантира впечатляващи резултати на своите клиенти.

Госпожо Микова с какво ви впечатли Indiba Deep Beauty ?

Винаги съм била в търсене на ексклузивна, безопасна и високоефективна апаратура, с която да предложа на клиентите си отлични резултати. INDIBA Deep Beauty ме впечатли с това, че технологията действа отвътре, за разлика от другите апарати в сектора на красотата, чиято методология въздейства единствено и само чисто естетически. Апаратът е базиран на патентована електро-регенеративна технология, която ребалансира клетъчната обмяна на йони, пома-гайки на клетките да възстановят естествената си функция, чрез модулиран електрически ток. С INDIBA Deep Beauty мога да извършвам различни видове тера-пии за лице и тяло, при това безопасни, безболезнени без никакъв риск от странични ефекти. Освен със собствени протоколи, които обхващат всички процедури, предлагани в съвременния козметичен салон, INDIBA Deep Beauty разполага и с т.нар. експертни протоколи – при менопауза, за детоксикация и специални антиейджинг процедури за лице и тяло, т.е. само с един апарат аз мога да предложа огромно разнообразие от терапии, които решават специфични проблеми – уплътняване и стягане на кожата, тонизиране, ремоделиране, регенерация, ревитализация, оксигенация, хидратация, подмладяване и много други.

Патентованата от INDIBA система Proionic® гарантира заздравяване на тъканите, намаляване на локализираните мазнини и подобряване на мускулния тонус. Технологията  съчетава  капацитивен  и  резистивен режим и създава т.нар. „Proionic effect“ вътре в тъканта. Налице е двоен ефект – електрическият ток стимулира клетъчната дейност, а топлината ускорява метаболитните процеси и възстановява тъканите. Апаратът INDIBA Deep Beauty използва два електрода – резистивен (посредством този електрод електрическият ток навлиза в тъканите) и капацитивен (задържа енергията и има електромагнитен ефект върху тъканите). Това е единственият апарат, който използва фиксирана радиочестота 448 kHz. Сигурно ще ме попитате защо точно 448 kHz? Защото с помощта на точно тази определена честота, електрическият потенциал на клетката е балансиран и жизнените й функции са възстановени. Специалистите от компанията INDIBA S.A. са доказали, че при 448 kHz се постигат изключителни ефекти, без да се повишава прекалено много температурата в третираните тъкани. Комбинацията от хипертермален и субтермален ефект позволява постигане на перфектни резултати, като в зависимост от проблемите на конкретния клиент се използват различни протоколи на апарата. Другите радиочестотни технологии използват 1 MHz радиочестота, което означава, че прекомерното загряване на тъканите е неизбежно. Освен това, научните данни показват, че специфичната честота на INDIBA Deep Beauty активира пролиферацията на стволовите клетки, а именно терапията със стволови клетки е бъдещето на медицината.

Какви резултати постигате с помощта на Indiba Deep Beauty ?

INDIBA Deep Beauty работя от два месеца и сега наблюдавам резултатите, постигнати с помощта му при клиентите, с които сме направили препоръчителния брой процедури. А тези резултати са наистина впечатляващи. Eдин от случаите, при който отчето-хме невероятни резултати, беше за стягане и лифтиране на кожата след липосукция в областта на бедрата, седалището и корема. След интензивния курс от 15 процедури, контурът на тялото на клиентката е много добре очертан, а кожата й е кадифено мека и гладка. При друг от случаите клиентката желаеше лифтинг ефект и подмладяване на лицето и шията. Истината е, че само след 7 процедури постигнахме зали-чаване на бръчките, стягане и лифтиране на кожата и цялостно преоформяне на лицевия контур. Терапиите с INDIBA Deep Beauty енергизират тялото, активизират кръвообращението, оксигенират, елиминират токсини-те и подобряват лимфния дренаж. Може да се прилагат и за заличаване на стрии, при упорит целулит, а също така преди и след естетични процедури.

Процедурите с Indiba Deep Beauty има ли противопоказания ?

Терапиите с този уникален апарат могат да се прила-гат при наличие на метални импланти и онкологични заболявания, което е стандартно противопоказание за радиочестотна процедура. Противопоказанията са ограничени до наличие на пейсмейкър, бременност, тромбофлебит, открити рани или прилагане при хора с намалена чувствителност на кожата.

Какви са вашите наблюдения за предпочитанията на съвременния клиент ?

Въпреки че козметичният пазар е залят с много про-дукти и апаратура, все повече клиенти вече търсят високото качество, уютната и приветлива обстановка, което смятам, че постигаме в нашия бутик за красота. Да, наистина продуктите и процедурите са доста по-скъпи, но съвременният клиент търси високо качество, истински професионализъм и държи да инвестира в здравето и красотата си.

Ако и Вие желаете да научите повече за INDIBA, моля свържете се с нас на следните контакти.

© Indiba Bulgaria

www.indiba.bg