fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

ТЕХНОЛОГИЯ

Устройствата INDIBA ER стимулират клетъчната функция и ревитализация чрез радиочестотна терапия. Специфичната работна честота от 448 kHz предизвиква топлинни и субтермични ефекти, постигайки видими резултати още след първата сесия. 

Биостимулация

Активира скоростта на метаболизма на клетките и увеличава циркулацията и активира фибробластите.

Васкуларизация

Разширява кръвоносните съдове, увеличавайки притока на кръв, окисляващата тъкан и клетките, увеличавайки клетъчния метаболизъм и насърчавайки дренажа. 

Хиперактивация

Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген. 

INDIBA ER

С INDIBA ER може да предложите на свойте клиенти безопасни и ефективни лечения, които покриват широк спектър от разкрасителни и уелнес процедури. 

INDIBA използва специфичната си честота от 448 kHz, благодарение на своята патентована система Proionic, която произвежда топлинни и субтермични ефекти, постигайки забележими резултати от първата сесия.

Апаратите ни са много повече от устройство, те са един работещ метод.  Ние също така ви помагаме да развиете и да усъвършенствате уменията си чрез нашата тренировачна програма. Програмата ни ще ви превърне в едни квалифицирани професионалисти, които ползват нашата технология. Научете се как да извлечете максимума от нашите иновативни апарати чрез нашите тренировачни курсове. 

Подмладяване на лицето

Помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.

Контуриране на тялото

Неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.

Процедури за коса

Увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона

Стягане на кожата

Клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.

Тонизиране

Комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.

Процедури против стареене

Омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Аксесоари

ER - електроди за скулптуриране

Пакет от три нови електроди с аксесоари и протоколи, които ще ви помогнат да се съсредоточите върху най-търсените процедури.

Масажори

Масажорът е чудесен инструмент с размер от 65 мм за третиране на големи телесни зони (целулит, мастни натрупвания). Малкия вапиант от 35 мм е идеален за лицеви процедури и малки телесни зони.

Транспортен калъф

Нашият внимателно проектиран транспортен калъф ще улесни и защити устройството, аксесоарите и кремовете при транспортиране.

Комплект за коса

Специфичен комплект от аксесоари и козметика за максимални резултати за различни процедури за коса.

© Indiba Bulgaria

www.indiba.bg

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.