fbpx

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA Deep Beauty

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

Аксесоари

Скулптуриращи Електроди

Пакет от три нови електрода с аксесоари и протоколи, които ще ви помогнат да се съсредоточите върху най-търсените процедури.

Масажори

Масажорът е чудесен инструмент с размер от 65 мм за третиране на големи телесни зони (целулит, мастни натрупвания). Малкия вапиант от 35 мм е идеален за лицеви процедури и малки телесни зони.

Транспортен калъф

Нашият внимателно проектиран транспортен калъф ще улесни и защити устройството, аксесоарите и кремовете при транспортиране.

Резервен комплект

Допълнителен комплект аксесоари предлага се само за EDNA и EDNA PRO

Премиум електроди

Този пакет предлага нови възможности за лечение, за максимални резултати.

Комплект за коса

Специфичен комплект от аксесоари и козметика за максимални резултати за различни процедури за коса.

Кремове

Кремове Proionic

Без парабени и ниско ниво на pH. Използват се за по-добра електропроводимост. Чрез кремовете се увеличава плъзгащото движение, като подобрява крайните резултати.

Кремове Proionic за лице с активни съставки

Без парабени и ниско ниво на pH. 5 нови контактни крема за лице с активни състаки, засилващи действието на апаратурата.

Трябват ли ми кремове и аксесоари ?

Единственият консуматив, който ви е нужен при работа с апарата са контактните кремове / за лице, тяло и коса /, разработени от INDIBA. Те са pH неутрални, изчистени от парабени и създадени специално, за да подобрят електрическата проводимост и да подсилят резултата от радиочестотната процедура с INDIBA.

Ще ги получа ли с апарата ?

Всеки апарат от сериите INDIBA EDNA & ER, пристига с включен пакет контактни кремове както и пълен комплект електроди, гарантиращи Proionic ефекта.

Задължителни ли са за по-добри резултати ?

В стремежа си да ви помогне да откроите своя бизнес от останалите, предлагащи стандартни процедури, INDIBA обогати своето портфолио с цели 5 нови Proionic крема. Те са създадени специално, за да осигурите на своите клиенти персонализиран подход при неинвазивните процедури за лице:

  • Лек крем за лице за кожи със засилена себумна секреция;
  • Крем за чувствителна кожа;
  • Канабидиолов крем;
  • Крем за превенции и срещу пигментации;
  • Крем, насочен срещу процеса на стареене.

Всеки един от новите контактни кремове съдържа активни съставки, насочени срещу конкретни проблеми и засилва ефекта от INDIBA терапиите.

Къде мога да ги намеря ?

За детайлна информация, можете да се свържете с нас в посочените на сайта ни контакти.

© Indiba Bulgaria

www.indiba.bg

Имате нужда от помощ?

Изпрати запитване

Ще се свържем с вас възможно най-скоро.